Vastgoed, Bouwrecht en strafrecht

U bent aannemer, projectontwikkelaar, architect, makelaar of syndicus? Wenst u bijstand bij het verhuren, kopen of verkopen van vastgoed?

Vastgoed en bouwrecht

Laurent Mortelmans staat u als professioneel in de vastgoedsector bij met raad en daad: advies verlenen, nalezen en opstellen van contracten, begeleiding bij (ver)koop en beheer van vastgoed, expertises, handelshuur e.d.

Bouwprojecten verlopen niet altijd zoals gepland. Problemen en gebreken worden best zo snel en efficiënt mogelijk opgelost om erger te vermijden.

Ook bouw- en aannemingsrecht behoort tot het vakgebied van Laurent Mortelmans. Het team bouwrecht van Essenzia verdedigt de belangen van zowel de professionele aannemer als van de bouwheer of zijn architect.

 

Strafrecht

Bent u slachtoffer van een misdrijf? Werd u opgelicht? Wenst u klacht neer te leggen? Dan is het van belang om u vanaf dat eerste moment door een specialist strafrecht te laten bijstaan die waakt over uw rechten zowel tijdens het onderzoek als voor de rechtbank.

Laurent Mortelmans staat al jaren slachtoffers van misdrijven bij. Niet alleen personen, maar ook bedrijven. Hij begeleidt u bij het vervolgen van de dader en tracht vergoeding te bekomen van de door u geleden schade.

Wordt u strafrechtelijk vervolgd? Wordt u verhoord als verdachte? Bent u gedagvaard voor de correctionele rechtbank of voor de politierechtbank?

Iedereen is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Roep nog voor het eerste verhoor de bijstand in van een advocaat om een latere veroordeling te vermijden. Laurent Mortelmans zal in alle discretie uw belangen behartigen.

Stel uw vraag meteen aan Laurent Mortelmans:

    Uw naam (vereist)

    Uw e-mailadres (vereist)

    Onderwerp

    Uw vraag